Web Analytics Made Easy - Statcounter

ثبت نام در مسابقه "طراحی معماری سر در کارخانه پارس فولاد سبزوار" ادامه دارد.

شهرام نیکنام اعلام کرد: این مسابقه با هدف استفاده از ایده‌های برتر طراحی از تاریخ ۰۳/ ۰۸ /۱۴۰۰ آغاز شده و کلیه اشخاص حقیقی و حقوقی علاقمند به شرکت در این مسابقه می‌توانند از طریق آدرس الکترونیکی زیر نسبت به ثبت نام اقدام نمایند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

https://app.epoll.pro/e/o/MDE3NDc2

مدیر توسعه شرکت پارس فولاد سبزوار و نماینده برگزارکننده مسابقه افزود: شرکت پارس فولاد سبزوار با هدف استفاده از ایده های برتر و نوآوری طراحان اقدام به برگزاری این مسابقه در چارچوب شرایط و مقررات آیین نامه جامع مسابقات وزارت راه و شهر سازی نموده است. در این راستا از دانش و تجربیات کانون مهندسان معمار دانشگاه تهران استفاده شد و این کانون راهبری مسابقه را به عهده دارد.

دکتر شاهین حیدری، دکتر محمود گلابچی، دکتر محمد سعید ایزدی، مهندس فرناز سلاجقه، مهندس حمیدرضا پوردیلمی و مهندس علی یاوری، داوری این مسابقه را بر عهده دارند. در ترکیب تیم داوری حساسیت ویژه ای به خرج داده شد تا با استفاده از تیم داوری خوشنام و با تجربه نتیجه خوبی حاصل گردد .

طبق اطلاعات وارد شده از ثبت نام کنندگان، ۲۵% از داوطلبان شخص حقوقی و ۷۵% شخص حقیقی بوده اند و علاوه بر بخش داخلی دو نفر از شرکت کنندگان از کشور ژاپن و آلمان بوده اند.

میتوانید از طریق عکس ذیل در خصوص نحوه ی شرکت در مسابقه آگاهی کسب بفرمایید :

ثبت نام از داوطلبان تا تاریخ ۱۳ /۰۸ /۱۴۰۰ ادامه دارد.

برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص نحوه ی شرکت در مسابقه کلیک بفرمایید .

 

انتهای رپرتاژ آگهی/

منبع: تابناک

کلیدواژه: ربیع الاول حمله سایبری کارت اعتباری یارانه طرح صیانت از حقوق کاربران طرح جهش تولید مسکن مسابقه طراحی معماری طراحی سردر کارخانه پارس فولاد رپرتاژ آگهی ربیع الاول حمله سایبری کارت اعتباری یارانه طرح صیانت از حقوق کاربران طرح جهش تولید مسکن پارس فولاد سبزوار ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۳۲۴۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مطالعه یک ماده مغذی، مسیری برای درمان اختلالات مغزی!

محققی از دانشگاه کوئینزلند دریچه‌های مولکولی پیدا کرده است که می‌تواند برای کمک به رساندن دارو به مغز و درمان اختلالات عصبی استفاده شود.

به گزارش دیجیاتو، دکتر «رزماری کاتر» از مؤسسه علوم زیستی مولکولی UQ تیمی را رهبری کرد که کشف کردند یک ماده مغذی ضروری به نام کولین می‌تواند توسط پروتئینی به نام FLVCR۲ به مغز منتقل شود.

دکتر کاتر گفت: «کولین یک ماده مغذی مانند ویتامین است که برای بسیاری از عملکرد‌های مهم بدن، به ویژه برای رشد مغز ضروری است.»

ما باید روزانه ۴۰۰-۵۰۰ میلی‌گرم کولین مصرف کنیم تا از بازسازی سلولی، تنظیم بیان ژن و ارسال سیگنال بین نورون‌ها حمایت کنیم.

دکتر کاتر گفت که تاکنون اطلاعات کمی درمورد چگونگی عبور کولین رژیم غذایی از لایه سلول‌های تخصصی که خون را از مغز جدا می‌کند، وجود داشت. این سد خونی در مغز از ورود مولکول‌های موجود در خون که برای مغز سمی هستند، جلوگیری می‌کند.

مغز نیاز به جذب مواد مغذی از خون دارد؛ بنابراین این سد حاوی انتقال‌دهنده‌ها است که به مواد مغذی خاصی مانند گلوکز، اسید‌های چرب امگا ۳ و کولین اجازه ورود می‌دهد.

اگرچه این سد یک خط دفاعی مهم است، اما چالشی برای طراحی دارو‌های اختلالات عصبی محسوب می‌شود.

دکتر کاتر توانست نشان دهد که کولین در حفره‌ای از FLVCR۲ می‌نشیند که از سد خونی مغزی عبور می‌کند و توسط قفسی از باقی مانده‌های پروتئین نگهداری می‌شود.

او گفت: «ما از میکروسکوپ الکترونی کرایو استفاده کردیم تا نحوه اتصال کولین به FLVCR۲ را دقیقاً ببینیم. این اطلاعات برای درک چگونگی طراحی دارو‌هایی که کولین را تقلید می‌کنند تا بتوانند توسط FLVCR۲ به محل عملیات خود در مغز منتقل شوند حیاتی است. این یافته‌ها به طراحی آینده دارو‌های بیماری‌هایی مانند آلزایمر و سکته کمک می‌کند.»

این تحقیق همچنین بر اهمیت خوردن غذا‌های غنی از کولین، مانند تخم مرغ، سبزیجات، گوشت، آجیل و لوبیا تاکید می‌کند.

دیگر خبرها

  • کارشناس داوری: روزبه چشمی باید اخراج می‌شد؛ ربیعی جنتلمن است و اطرافش ملیجک ندارد!
  • طهرانچی: معماران دانشگاه آزاداسلامی پروژه مسکن دانشگاه را طراحی می‌کنند
  • ضرورت توجه به معماری و شهرسازی ایرانی ـ اسلامی 
  • آمادگی گروه معماری دانشگاه آزاد برای طراحی ساخت ۵۰ هزار واحد مسکن
  • آمادگی گروه معماری دانشگاه آزاد برای طراحی ساخت ۵۰ هزار مسکن کارکنان و اساتید
  • اعتراض صنفی کارگران کاغذسازی پارس خاتمه یافت و پیمانکار حذف شد
  • ناظر داوری بازی گل گهر و شمس آذر: لباس دو تیم در جلسه هماهنگی مشکلی نداشت، زیر نور مشکل ایجاد شد!
  • L90 ایرانی؛ رونمایی از رقیب جدید تارا و دنا
  • «جایزه روزبه» به منتخبان مسابقه پارس آرا اعطا می‌شود
  • مطالعه یک ماده مغذی، مسیری برای درمان اختلالات مغزی!